HATAY / ANTAKYA - Avsuyu İlkokulu

Avsuyu İlkokulu

Adres
AVSUYU MAH. CUMHURİYET (YENİ AVSUYU) 30 SK. AVSUYU ILKOKULU BLOK NO: 1 ANTAKYA / HATAY
Vizyon
Biz; Düşünebilen düşündüğünü ifade edebilen, yaşadığı toplumun değerleri ile barışık,Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için varız…
Misyon
Öğrencilerimize özel değerlendirme yöntemleri kullanarak eksikliklerinin giderilmesine yönelik çalışmaların yapılması için tamamlayıcı eğitim uygulanması. Kendine güvenen, öz disiplinli, özsaygılı bireyler yetiştirmek. Evrensel ve ulusal değerleri özümsemiş, bilinçli birer Türk genci yetiştirmek. Görüşlerini yaratıcı bir biçimde dile getirebilen bireyler yetiştirmektir. Kısıtlı olan koşullarını en iyi şekilde değerlendirip yararlı hale getirebilen bireyler yetiştirmektir.
SERVİS
VAR